The best best among the best....





Semalam br abis joget. Even thought berlatih br less than 2 weeks, but we did it N we get a great round of applause.

Kat kelas kitchen lak, dapat 9 per 1o FOR our products.Alhamdulillah. HEhehe. Thanks puan Ruby.Love ya. heheheh. Harap2 lps nie jangan malu2 lah bagi kiteorg 9/1o lagi.hehehh

Insya Allah kalo xde aral melintang, my dancing team n me nak berlatih tarian stacy untuk lagunya GAGAP... stand by tuk show yg akan datang...

......

NExt week, dah ade test yang agak melambak lah....
Marketing is my target score and surely bel lah. Insya Allah, kalo Dia mengizinkan nya.

Kat kelas kiteorg, dah ade couple yang saja berputik. Hehehehe. Kepada mereka yang berkenaan, smg couple n disatukan dalam satu ikatan yang halal(satu bulu mata melentik n lagi satu takut lipas pada tahap yang terover sanagt) Hai, harap2 malam pertama ti, x de lipas lah yg masuk bilik korNG.heheheheheh

GURAU JE....

k lah samapai di sini sajelah, jariku menaip. Nak sambung study.... ASSALAMUALAIKUM....

Comments