Nak cakap sedih....

Aku skang mmg tgh bengang n sakit hati lah ngan budak nie...nak cakap sedih pun ade juga sbb dia misunderstood me.aku nie jenis yg x th nak approach laki kalau aku nak kawan ngan dia.Nama dia Hazim.
Ya Allah,first time tgk muka dia,aku tersentap kerna muka dia seakan2 kwn ku yg tlh lama pergi meninggalkan aku dan lama terpisah.
aku ms tuh bersyukur lah sbb dpt berjumpa ngan teman lama aku tp salah bukan dia orgnye.kawaan aku tuh dah x de.
so ngan cr aku kawan ngan dia maybe dpt hilangkan perasaan rindu kat dia.beb,mmg rapat lah ngan kawan aku tuh cuma sekejap je.tp rindu ngan kawan aku tuh sbb dia bukan mcm org lain,dia kawan ngan aku n terima aku seadanya..
so aku nie nak rapat ngan Hazim,tp dia tersalah anggap ngan aku.dia ingat aku nie gay boy.
Ya Allah,xde niat pun nak mcm tuh,sj nak ingati member aku yg xde tuh.Sedih lah dia treat aku mcm nie.mula2 dia x tegur aku,tp lps tuh dia tegur aku ms bulan pose.sblm tuh,dia mcm x nak kawan ngan aku so leave him alone.lps tuh dia tegur aku.tetiba je mamat nie.so layan lah.lama2 dia mcm jarakkan diri di ngan aku n till now x tegur n layan aku lg.buat2 mcm x wujud.
Ya Allah kenapa Kau membiarkan pertemuan ini berlaku. iNGAtan aku kat kwn lama aku teringat balik ms ketemu ngan Hazim nie.tp cr dia layan aku mcm aku nie hina sangat..
Skang,cuba lupakan kawan aku tuh sbb I keep in my mind,DIA DAH XDE n aku xleh ingat dia MASIH HIDUP.:\:\:\

Comments