Getting in the phase of life.


Dulu kecik-kecik kita nak cpt jadi besar atau jadi org dewasa.Tapi dah besar rasa mcm rindu sgt kat zaman budak-budak dulu.masa dapat duit raya paling best.org ckp zmn remaja plg best tapi for me the award goes to childhood period.abis tuh phase baru dlm kehidupan kita apabila masuk IPT atau sesetengah org dah bekerja atau TAK BUAT APA-APA. dalam hidup nie kita mesti ada ketika rasa mcm nak putus asa mcm aku jugalah apabila mohon mana-mana tak dapat.alhamdulillah,dpt juga uitm.tapi apa yg penting NEVER BLAME THE GOD,and NEVER GIVE UP.

'Life can be a burden or a happiness,it's all in your hand to make the CHOICE!'

Comments