alahai penatnya!


Aku baru je berhenti kerja kat satu restoran barat nie.gaji dia leh tahan tapi tu lah kerja dia mmg penat.aku terpaksa berhenti sbb UTAMA dia aku tak DIBENARKAN sembahyang jumaat n second thing aku dah tak happy kerja kat situ.Macam diorg tak suka je aku gi sembahyang.bukan nak tunjuk baik tapi COMMON DUDE, sejahat-jahat aku takde sampai tinggal solat.BRO korang tahu tak,lelaki gay pun sendiri ckp,walaupun diorang buat dosa tuh,tapi tak pernh tinggal sembahyang.

SO korang kena sedar sekarang org-org BUKAN ISLAM nak tindas kita mcm tu lah cara diorang.Aku rasa Insya-Allah, Allah akan beri rezeki yg lebih baik dari ini,kerana TUHAN MAHA ADIL DAN SAKSAMA. Aku hanya berdoa supaya hati mereka dibuka pintu hatinya.Marilah kita berdoa beramai-ramai!

Comments