Farmasi Colour Cosmetic Bergabung Tenaga dengan Jurumekap LEGEND.

Samy nie just love to talk, live, or even breath about cosmetics products. Waaa hiperbola giler statement.

Letup gimmick dorg. Video di Instagram @simplysweetsour



So talking about cosmetic nie, Samy dapat invitation ke favourite brand nie, FARMASI Colour Cosmetics (FCC)


One thing for sure, diorg nie BUKAN JUAL UBAT ok! Dorg jual alat solek. Ala kat mane-mane pun nak beli cosmetic, mmg kita pergi pharmacy pun. Nak tahu event ap, jom baca selanjutnya


Kak Ili kita memakai produk dari Professional Touch. Smart kan?

So, you all kenal Nurul Shukor? Sepe Siti Zoners mesti kenal si juru make up nie. He is so bloody talented and signature look dia kalau buat make up orang, pakai head lamp ok! YES, head lamp yang orang pakai nak masuk GUNUNG gelap gelita tuh. Itu yang buat make up dia smart ass giler! Cantik dow make up dia. Selalu nyer client beliau ROYALs and A List Artist.





So dua jenama ini bergabung (FCC dan Nurul Shukor Touch), untuk memperkenalkan koleksi dirumus khas untuk golongan make up professional.Nama diberi PROFESSIONAL TOUCH.
High Performance Foundation, Terracotta Porcelain Powder, Perfect Volumising Mascara & Matte Lipstick in Tangerine



I wish my room is full of these! 






Nanti Samy akan buat review about these products. But during the event, I did my friend make up using these products, and the most promising and letup is the foundation!
Why?
Because they call it high performance for a reason.
It just suits your skin when it combines with the skin heat and sweats

Nie semua legend make up artist. Salute them!
Walaupun event ini start lambat satu jam setengah, lega sikit bile tengok all those effort from the decorations till the set up, and the fact they did all these within 10 days, just superbly amazing. Cayalah, Samy tahu macam mana susahnya buat event, and with 10 days you have, memang tertiarap lah hangpa semua.
The great Puan Ili Zawani Dato' Ismail, the founder FCC Malaysia

Sebenarnya Kak Ili, nie Samy jumpa last two years, during Jovian Mandagie fashion show, She is very humble and ingat lagi, time tuh the biz card she gave to me was the last piece she had. Selalu jemput sam kalau ad event FCC, tapi nie first time Samy, sempat attend. Tq so much lah Kak Ili.
The models wearing the make up ranges. My fav the last model on the right hand side. The attire compliments the make up.

Nurul mencuba ranges Professional Touch by FCC

Samy sempat berborak dengan Nurul Shukor. Samy suka statement Nurul Shukor:
"Bila kita menggunakan sesuatu produk, ia datang dengan keyakinan dan pengalaman."

Samy tahu Nurul nie terkenal dengan sikap jujurnya, beliau tidak akan cakap produk itu bagus jika ia tidak bagus.

Sungguh bertuah FCC dipilih oleh Nurul Shukor untuk koloborasi together.


Later, samy akan buat posting tentang sesi interview Samy dengan Nurul Shukur berkenaan event ini. Ada benda yang Samy nak reveal pasal NURUL SHUKOR. Tunggu dan lihat!!......








-SamyPrBoy-
#SamyOnJob

Comments